voor 4 personen

Ingrediënten:
½ liter bouillon, 35 gram bloem, 40 gram boter, 1 eetlepel grove mosterd

Bereidingswijze:
Verwarm op een klein vuur de boter met de bloem tot een gladde massa. Voeg hierbij onder goed roeren en met scheutjes de bouillon bij en laat alles even doorkoken. Voeg van het vuur af en onder goed roeren de mosterd toe. Geschikt bij vis, rookworst, capucijners, bruine bonen, tuinbonen, aardappelen, andijvie en meer.

mostermakerij

Mosterdmakerij

Bij Abraham's Mosterdmakerij wordt nog altijd op ambachtelijke wijze grove Groninger mosterd gemaakt. De tijd lijkt hier tientallen jaren te hebben stilgestaan. Tijdens een rondleiding vertellen wij u alles over de productie van onze mosterd én komt u te weten waar Abraham de mosterd haalt.

restaurant

Restaurant

Lunch, diner of een kop koffie met wat lekkers? Alleen, met z'n tweeën of een complete dag uit met uw familie, vrienden of collega's? U bent voor vrijwel iedere gelegenheid van harte welkom in ons sfeervolle restaurant, dat door een glazen wand gescheiden wordt van de 'fabriek'.