Ingrediënten:
Bladerdeeg, grove mosterd, 150 gram Emmenthaler kaas, 4 tomaten

Bereidingswijze:
Bedek een beboterde vorm met ontdooide diepvries bladerdeeg, besmeer de bodem met de mosterd, snijd de kaas in reepjes en verdeel die over de bodem. Leg de tomaten in heet water en ontvel ze, snijd ze in vieren en leg de stukken op de kaas. Zet de taart 30 minuten in een middelwarme oven.

mostermakerij

Mosterdmakerij

Bij Abraham's Mosterdmakerij wordt nog altijd op ambachtelijke wijze grove Groninger mosterd gemaakt. De tijd lijkt hier tientallen jaren te hebben stilgestaan. Tijdens een rondleiding vertellen wij u alles over de productie van onze mosterd én komt u te weten waar Abraham de mosterd haalt.

restaurant

Restaurant

Lunch, diner of een kop koffie met wat lekkers? Alleen, met z'n tweeën of een complete dag uit met uw familie, vrienden of collega's? U bent voor vrijwel iedere gelegenheid van harte welkom in ons sfeervolle restaurant, dat door een glazen wand gescheiden wordt van de 'fabriek'.