Kerst 2017

Ook dit jaar hebben wij weer een heerlijk kerstmenu voor u in petto! 

Kerst 2017

Loopt het water u al in de mond en ziet u het wel zitten om het koken dit jaar uit handen te geven? U bent van harte welkom om aan te schuiven op 1e kerstdag (25/12) of 2e kerstdag (26/12).

1e Kerstdag: 

Aanvang 17.00 uur

Wegens groot succes vorig jaar hebben we ook dit jaar op 1e Kerstdag Ton van der Velden te gast. Hij vertelt ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. Een avondvullend programma met het échte kerstgevoel! Het kerstverhaal wordt in 3 x 10 minuten verteld tussen de gangen en ter afsluiting van het diner. Kinderen zijn ook vanavond van harte welkom, wel is onderstaande informatie van belang:

Tussen 17.00 en 17.30 uur wordt u in Charles Dickens stijl ontvangen en is er tijd voor een aperitief. We zouden het op prijs stellen als alle gasten rond de klok van zes aanwezig zijn, dan zullen wij de avond openen met het voorgerechten buffet. U mag er op rekenen dat het programma zeker tot half 10 duurt, aansluitend is er uiteraard tijd voor koffie of een borrel. 

Kinderen zijn van harte welkom. Het is lastig aan te geven vanaf welke leeftijd het kerstverhaal de aandacht van uw kinderen vast kan houden. Menig kleuter heeft geboeid naar de verhalen van Ton van der Velden geluisterd. Mocht u inschatten dat dit voor uw kind geen haalbare kaart is, bedenk dan aub dat het storend is voor andere gasten dat er veel lawaai gemaakt wordt tijdens het verhaal. Maar geen zorgen, daar hebben wij iets op bedacht! In een aparte ruimte spelen wij een kerstfilm voor de kinderen. Wilt u bij reservering doorgeven of u verwacht dat uw kinderen de kerstfilm willen zien? Wij zorgen dan dat er voldoende toezicht aanwezig is zodat u ongestoord 'A Christmas Carol' kunt volgen. 

2e Kerstdag: 

vanaf 16.00 uur

In onze aparte kinderspeelzaal:
Spelletjes | Knutselhoek | Kerstfilm

Reserveren kan telefonisch via 0595-491600, via het reserveringssysteem hiernaast of per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.