Abraham / Sara diner

Heeft u Abraham of Sara gezien? Gefeliciteerd!

Om dit te vieren bent u op uw verjaardag - of in de weken daarna - van harte welkom voor een 3-gangen verrassingsdiner bij Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant. Het menu bestaat uit soep vooraf, een hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch) en een ijsgerecht na. U mag het beschouwen als een verjaardagscadeau, want u eet helemaal gratis! De enige voorwaarde die wij hier aan stellen is dat u minimaal 1 betalende volwassene meeneemt. Al uw familie en vrienden meenemen mag natuurlijk ook! Wilt u liever à la carte dineren en helemaal zelf uw menu samenstellen? Dat kan! U betaalt dan slechts € 10,00 voor het diner, wat u ook kiest van de kaart. Drankjes zijn niet inbegrepen en een reservering voor een Abraham of Sara verrassingsdiner ontvangen wij graag minimaal 24 uur van tevoren. 

Wilt u een Abraham of Sara diner(bon) cadeau geven?

cadeaukaart

Een Abraham of Sara bon kost helemaal niets. Vaak wordt de bon gegeven in combinatie met een pot Abraham's mosterd, een leuk cadeaupakket (die wij in overleg graag voor u samenstellen) en/of een cadeaukaart van Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant waar wij ieder willekeurig bedrag op kunnen zetten.

Met deze cadeaukaart kunnen bijvoorbeeld de drankjes tijdens het (gratis) diner worden afgerekend en/of het diner van de rest van het gezelschap. Het tegoed op de pas kan ook besteedt worden aan mosterd of artikelen uit het snoep- en cadeauwinkeltje. De waarde bepaalt u helemaal zelf!