Contact & info

Adres:

Abraham's Mosterdmakerij & Restaurant
Molenstraat 5
9967 SL Eenrum

Openingstijden restaurant en mosterdmakerij:

Maandag: gesloten 
Dinsdag en woensdag: 12.00 tot 17.00 uur 
Donderdag t/m zondag: vanaf 11.00 uur voor lunch en diner 

Wij hanteren geen strikte sluitingstijden. Mocht u (zeker in de wintermaanden) na 19.00 uur willen komen dan adviseren wij u vooraf te reserveren/overleggen, dan zorgen wij dat de keuken nog rekening houdt met uw komst. 

Groepen kunnen ook buiten onze reguliere openingstijden reserveren, ook op maandag. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.

Reserveren?
Een tafel in ons restaurant kunt u hiernaast online reserveren (bellen of e-mailen mag uiteraard ook). Voor het reserveren van overige (groeps)arrangementen raden wij aan een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0595-491600. U kunt in dit geval ook het formulier hiernaast gebruiken als aanvraagformulier, wij nemen dan contact met u op. 

Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst, zeker als u met een grote groep komt. Wij rekenen dan op uw komst en zorgen dat u snel aan tafel kunt, dat er rekening is gehouden met speciale wensen, etc. 

Rondleiding mosterdmakerij
Een rondleiding in de mosterdmakerij is alleen mogelijk op reservering voor groepen vanaf ca. 10 personen. Bent u met minder personen? U kunt altijd even bellen om te overleggen wat er mogelijk is op de dag dat u ons wilt bezoeken. Het reserveringsformulier hiernaast is bedoeld voor het reserveren van een tafel in het restaurant. U kunt hier uiteraard wel als notitie bij vermelden dat u graag een rondleiding zou willen, wij nemen dan contact met u op of dat op dat moment mogelijk is. Tijdens openingstijden van het restaurant kunt u altijd de fabriek binnen lopen om zelf rond te kijken. Veel leuke weetjes vindt u ook op de witte informatiebordjes die wij voor u geplaatst hebben.