Het restaurant

Altijd al willen (w)eten waar Abraham de mosterd haalt?

De ambachtelijke mosterdmakerij vormt het sfeervolle decor van ons restaurant. Door de glazen wand heeft u vanuit het restaurant uitzicht op deze 'fabriek'. In een gezellige ambiance kunt u bij ons à la carte lunchen of dineren. 

Voor de liefhebber serveren wij uiteraard mosterd voor, tijdens en na de maaltijd, maar ook als u niet zo van mosterd houdt kun u prima bij ons terecht! De menukaart is gevarieerd met 'voor ieder wat wils'. Alles wordt vers in eigen keuken bereid en we maken zoveel mogelijk gebruik van (h)eerlijke streekproducten. Onze lunch- en dinerkaart kunt u bekijken onder het kopje 'menukaarten'. Naast de gerechten op de menukaart hebben we regelmatig wisselende, seizoensgebonden gerechten. Onze keuken houdt uiteraard graag rekening met eventuele allergieën en diëten. 

Er zijn tal van arrangementen voor zowel grote als kleine groepen en voor ieders budget. Groepen kunnen kiezen voor een lunch of diner in buffetvorm of een vooraf samengesteld keuzemenu. Onder het kopje arrangementen vindt u naast buffetten voor groepen ook allerlei leuke activiteiten. Nét niet helemaal of helemaal niet wat u zoekt? U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.